Beste cocktailbar bij Entree awards 2018?

Tijdens de Entree Awards ‘hét horeca-event van het jaar’ worden de felbegeerde horecaprijzen van 2018 uitgereikt aan de meest toonaangevende horecaondernemers, -bedrijven, bartender en barista van Nederland. De feestelijke uitreiking vindt plaats in het Theater van Amsterdam.  Een vakjury van hospitalityprofessionals beoordeelt de 55 meest onderscheidende horecabedrijven in Nederland die het afgelopen jaar zijn geopend of gerestyled. De 55 horecabedrijven worden verdeeld in 14 categorieën.

Helaas is Horecapraat.nl in 2018 geen onderdeel van de vakjury maar hebben wij natuurlijk wel onze voorkeur!

In de categorie ‘Best cocktailbar’ van Nederland zijn genomineerd;

  • The flying Dutchman – Amsterdam
  • Five points – Den Haag
  • The beefsteak club – Amsterdam
  • Bar Twentyseven – Amsterdam
  • Juniper & Kin – Amsterdam

Allemaal mooie bedrijven met elk hun eigen verhaal. Prachtige interieur stijlen en fantastische cocktails kleuren deze hippe wereld. Opvallend dat vier van de vijf genomineerde ‘best cocktailbars’ uit Amsterdam komen. Kunnen wij hieruit concluderen

dat Amsterdam de best cocktailstad is van Nederland?

Het is voor mij onmogelijk om alle genomineerden concepten persoonlijk te bezoeken. Ik heb daarom besloten de concepten op interieur, presentatie en locatie te bekijken. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar Juniper & Kin.

Juniper & Kin 

Een prachtige cocktailbar op de 21ste verdieping van het QO hotel in Amsterdam. Een mooi concept waar lokale producten en verse ingrediënten uit eigen dakkas worden samengevoegd in kleine smaakvolle gerechten en high-end cocktails. Het uitzicht over Amsterdam maakt deze beleving helemaal compleet! De cocktailbar en het restaurant vormen het hart en de ziel van dit prachtige hotel. Chef kok Tjitze van der Dam en zijn team bereiden hun ‘eerlijke’ gerechten op bijzondere wijze! De gerechten worden namelijk tot en met maximaal 41 graden Celsius bereid, zodat de smaken zo puur mogelijk worden beleeft en de structuur van perfecte kwaliteit blijft. Hoe ze het precies bereiden is op dit moment nog een raadsel maar hier gaan we natuurlijk achter komen.

De presentatie van 17 cocktails op de menukaart van Juniper & Kin zorgen vooral voor  nieuwsgierigheid bij de gasten. De namen van de cocktails en de onbekende smaakmakende combinaties van ingrediënten zorgen voor een mysterie van smaak, kleur en presentatie.

Kortom een toplocatie om eens te bezoeken en te genieten van het prachtige uitzicht, de goede service en beleving aan de bar.

Wij wensen Juniper & Kin heel veel succes bij de uitreiking van de Entree Awards 2018 welke vanavond plaatsvinden in Amsterdam.

 

 

Volg ons:
Facebook
Twitter
Instagram
LinkedIn
Google+
http://horecapraat.nl/beste-cocktailbar-bij-entree-awards-2018/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *