Horeca nieuws

Andrès Delpeut nieuwe culinair manager Famous Flavours

Vanaf 1 december 2018 is Andrès Delpeut de nieuwe culinair manager van Famous Flavours wat onderdeel is van Compass Group. Andrès wil zich binnen Famous Flavours meer op strategische zaken kunnen richten. Zijn ervaring wil hij graag gebruiken voor het ontwikkelen van nieuwe hoogwaardige food concepten. Andrès omschrijft zijn gerechten als “klassieke, traditionele creaties, met internationale invloeden en een unieke twist; onverwachte combinaties die werken”.

Andrès Delpeut is geen onbekende in de wereld van de Michelin-sterren; in 2000, toen hij 26 jaar oud was, ontving hij zijn eerste Michelin-ster bij Restaurant De Roggebot, waardoor hij één van de jongste sterrenchefs van Nederland werd. In 2001 werd hij door Elsevier verkozen als één van de top 20 beste chefs van Nederland. Andrès Delpeut werkte eerder samen, als culinair directeur, met Ron Blaauw bij Brasserie Paardenburg.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *